Отслабване и диетични планове

Home / Отслабване и диетични планове
Отслабване и диетични планове

Всички прекрасно знаем, че няма нищо хубаво в гладуването или консумацията на нездравословна храна. От години слушаме за положителните ефекти на балансираното хранене с употреба на много плодове, зеленчуци, достатъчно протеини и т. н. Безусловно се натъкваме и на много противоречия по въпроса коя храна е полезна и коя не. Лично аз смятам, че хората са успели да адаптират за ядене всичко, което не е предназначено за хранене на човека и независимо, че има разлика между това кое може да се яде и кое трябва да се яде, има достатъчно храни, които са идеални за човека.

Отчитайки факта, че всеки човек е уникален, аз съм уверен, че диетичният план, който идеално приляга за всеки, просто не съществува в природата. Помислете – супа от зеле и нищо друго! Диета само с грейпфрути! Нищо добро не ви чака от подобни диети, независимо че първоначално наистина можете да намалите теглото си. Мислете в дългосрочен план.

Не може в една статия да се каже всичко важно за храненето, но помислете по следния въпрос – ако дълго време лишавате организма си от важни хранителни вещества, какво ще се получи. С други думи, най-ефективните за изгарянето на мазнините нутриенти дали не са изключени от храненето ви, само защото вие смятате, че те съдържат повече калории!

Извод: добрият план за изчистване на мазнини и намаляване на теглото съответно изисква широк спектър от натурални плътни продукти с цел поддържане на добро здраве.